Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines

Over ons

De NV Norbert Piceu is opgericht in 1969 door Norbert Piceu.  Vandaag wordt het bedrijf, met dezelfde waarden en normen, geleid door zijn zoon Louis-Philippe Piceu.

De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's, weegtoestellen, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines. 
  • Onze doelgroepen bestaan uit restaurants, bakkerijen, slagerijen, traiteurs, viswinkels, groenten- en fruitwinkels, broodjeszaken, verswinkels, frituren, supermarkten, hotels, cafés, industrie, rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, scholen en ook als particulier kunt U bij ons terecht...!!!!!
  • Wij zijn hoofdverdeler van Mettler-Toledo en Toshiba weegtoestellen en kassasystemen.  Nieuw is onze rechtstreekse koppeling met de Toshiba betaalautomaat!  Alle soorten weegschalen zijn beschikbaar bij ons: van de eenvoudige weegschaal, de winkelweegschaal tot alle bascules van 1 kg tot 3000 kg. Ook voor Uw kassasysteem kunt U zeker bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in de moderne touchscreen kassa, geregistreerde kassasystemen, ook verkrijgbaar met Smartphone afstandsbediening en met zeer gebruiksvriendelijke software.  Informeer nu bij ons naar de geregistreerde kassa of witte kassa...!!!  We are black box ready!!!
  • Op het vlak van voedingsmachines verdelen we het hele gamma van Robot-Coupe en Dito-Electrolux(Dito-Sama). Daartoe behoort de eenvoudige groentesnijder, mixer, cutter, blixer alsook de industriële keukenapparatuur waaronder turbo mixers, verticale cutters, bain-marie, enz.... Onder het merk Rational en Zanussi kunt u bij ons terecht voor Uw kookfornuis, friteuse, vaatwasmachine en combisteamer.
  • Voor de slager hebben wij alle machines zowel voor de winkel als de werkplaats, zoals hakmolens, vacuümmachines, vermalsers, vleessnijmachines(retro, professioneel en particulier), kaassnijmachines, cutters, mengers, beenderzagen, vulbussen, enz...
  • Wij beschikken ook over een ruim aanbod van kippenspitten; zowel op gas als elektriciteit.
  • Voor de inrichting van Uw horecazaak kunt U best een kijkje nemen in onze rubriek horecamaterialen! (broodjesovens, microgolfovens, bordenwarmkasten, enz...)
  • Raadpleeg ook onze rubriek tweedehands...

  • Indien u wenst, kunnen wij u steeds een offerte bezorgen, ter plaatse komen voor een demo of breng gerust een bezoekje aan onze ruime toonzaal!
  • Wij herstellen zowel bij u ter plaatse als in ons werkhuis, ook toestellen die niet door ons geleverd werden, en beschikken over een groot gamma vervangtoestellen.
  • Contacteer ons en wij installeren Uw zaak volledig met alle voedingsmachines tegen een scherpe prijs!!!
Louis-Philippe Piceu

webdesign by IDcreation 2015 - Privacy policy