Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines

Kassa horeca

Geregistreerde kassa voor de horeca, bij Norbert Piceu Brugge

Bij Norbert Piceu in Brugge vindt u precies wat u nodig heeft: een geregistreerde kassa voor de horeca die voldoet aan al uw eisen. Als het gaat om het efficiënt beheren van uw horecabedrijf, is een kassasysteem voor de horeca van cruciaal belang. Gelukkig bieden wij een uitgebreid assortiment aan kassa's die speciaal zijn ontworpen voor de horecasector.

Een kassasysteem voor de horeca dient over specifieke functionaliteiten te beschikken. Wij beschikken over tal van kassa's voor de horeca. 
Ontdek onze kassa's en verken alle mogelijkheden, waaronder kelneraanmelding, het bijhouden van reserveringen, het beheren van oberrechten, het gebruik van afstandsbedieningen, een grafisch tafelplan en nog veel meer handige opties die uw werk gemakkelijker maken.

Bekijk onze kassa voor horeca en ontdek er alles functies zoals kelneraanmelding, bijhouden van reservaties, oberrechten, gebruik van afstandsbediening, grafisch tafelplan en tal van andere praktische opties. 

Wat deze kassa's extra aantrekkelijk maakt, is dat ze worden geleverd met een all-in softwarepakket, wat betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor verschillende functies. Bij Norbert Piceu begrijpen we hoe belangrijk het is om kosten efficiënt te werken, en daarom streven we ernaar om u de beste oplossingen te bieden zonder verborgen kosten. Met onze kassa's voor de horeca kunt u met een gerust hart uw bedrijf runnen, wetende dat u beschikt over een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat aan al uw behoeften voldoet.

kassasysteem kassa horeca 

kassasysteem kassa horeca


Wenst u meer informatie over dit type kassasysteem voor de horeca? U zoekt een kassa in de regio BruggeContacteer ons, wij helpen u graag verder.


Norbert Piceu tags: Braadspitten - Elektronische weegschaal - Gram, milligram en balans weegschaal - Kasregister horeca - Vacuummachine tweedehands
webdesign by IDcreation 2015 - Privacy policy