Kassa's - Kassasystemen

Producten > Kassa's - Kassasystemen

Overweegt u de aanschaf van een geregistreerde kassa voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek beland! Het belang van geregistreerde kassasystemen kan niet genoeg benadrukt worden in de huidige zakelijke wereld.

Ons bedrijf, NV Norbert Piceu, is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop of verhuur van alle soorten kassa's, touchscreen kassa's en kassasystemen, POS-systemen en geregistreerde kassa's of witte kassa's. Door onze jarenlange ervaring en de exclusieve samenwerking met Toshiba, Sam4s en FEC kunnen wij u een kassa aanbieden tegen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons is het altijd kassa kassa....!!!

Kassasystemen, van de kleinste winkelkassa tot de meest gesofisticeerde touchscreen kassa met zeer gebruiksvriendelijke software. 

Ook verkrijgbaar: kassa gekoppeld met weegschaal, kassa met scanning, kassasysteem koppeling met labelprinter (bakkerijsector), koppeling met een betaalautomaat, enz... We werken dan ook zonder onderhoudscontracten aangezien de klant alles (artikelprogrammatie, tafelschikking, personeelsrechten, enz..) zelf op een zeer eenvoudige manier kan wijzigen...!!!

Wij beschikken over verschillende exclusieve softwarepakketten voor onze geregistreerde kassasystemen die elk specifiek voor de volgende sectoren van toepassing zijn: restaurant, bakkerij (eenvoudig en uitgebreid softwarepakket), frituur, broodjeszaak, café, pralinezaken, versmarkt, krantenzaak, drankenhandel, enz...!!!!

De klant heeft ook de mogelijkheid om afstandsbediening of een Smartphone te gebruiken. Deze pocketkassa of Smartphone is zéér eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen en vertoont een optimale werksnelheid. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar bij ons.

Interessant voor sommige zaken is de betaalautomaat van Toshiba.  Zie rubriek betaalautomaten voor meer info en foto's!

 

Al onze kassasystemen kunnen met of zonder black box(zwarte doos) werken. 

 

Zie onder de rubriek kassa's onze verschillende systemen voor verschillende sectoren!!!

Aarzel niet langer en neem de stap om een geregistreerde kassa te kopen. Het zal niet alleen helpen om aan de wettelijke vereisten te voldoen, maar ook uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, uw financiële integriteit waarborgen en het vertrouwen van uw klanten vergroten. Het is een investering die zichzelf snel zal terugbetalen en uw bedrijf op lange termijn zal versterken.

Een ideale kassa om uw restaurant, bakkerij, frituur, broodjeszaak, café, pralinezaken, versmarkt, krantenzaak, drankenhandel... een upgrade te geven.Terug
webdesign by IDcreation 2015 - Privacy policy