Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines

Precisie weegschaal

Op zoek naar een precisie weegschaal? Ontdek ons aanbod!

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van weegtoestellen, kassa’s, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines, waaronder ook precisie weegschalen.
  
Bij ons vindt u precisie weegschalen aan aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit!

Een voorbeeld van een dergelijke precisie weegschaal is de 'Pioneer Analyse', met functies die uitermate geschikt zijn voor precisiewegingen.


Voorbeeld kenmerken Precisie weegschaal Pioneer Analyse

  • LCD display
  • Werkt op netstroom
  • Metalen behuizing, plateau in inox
  • Glazen tochtscherm met 3 schuifdeuren
  • Maximum weegvermogen: 65 gr, 110 gr en 210 gr
  • Nauwkeurigheid: 0.1 mg

Of u nu een precisie weegschaal nodig heeft voor laboratoriumwerk, industriële toepassingen of andere nauwkeurige metingen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment precisie weegschalen en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte weegschaal voor uw behoeften.


Bekijk hier ons volledig aanbod aan weegschalen

Precisie weegschaalPrecisie weegschaal

Op zoek naar een ander type weegschaal? Bij ons vindt u ook palletweegschalen, hangweegscalen, dierenweegschalen, apothekersweegschalen, vloegweegschalen, telweegschalen, vochtbepalingsweegschalen en tal van andere modellen. 

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.


Norbert Piceu tags: Gram, milligram en balans weegschaal - Kasregister horeca - Kassa horeca - Kassa weegschaal - Vacuummachine tweedehands
webdesign by IDcreation 2015 - Privacy policy