Weegschalen - Kassasystemen - Voedingsmachines

Vacuummachine

U zoekt een professionele vacuummachine? Ontdek onze diverse types vacuümmachines

Bent u op zoek naar een professionele vacuümmachine die aan al uw behoeften voldoet? Zoek niet verder! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment vacuümmachines van topmerken zoals Henkelman en Multivac, ontworpen om aan de hoogste normen van prestatie en betrouwbaarheid te voldoen. Graag adviseren wij u bij het zoeken naar de vacuümmachine die bij u past!

Bij ons kunt u terecht voor een professionele vacuümmachine van Henkelman of Multivac.
Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte vacuümmachine die naadloos aansluit op uw specifieke vereisten. Of u nu op zoek bent naar een compact tafelmodel voor kleinere ruimtes of een krachtig vloermodel voor grootschalige productie, wij hebben het allemaal.

In het Henkelman aanbod hebben wij verschillende tafelmodellen zoals de Jumbo Serie, Boxer serie en Lynx serie. Henkelman produceert ook vloermodellen, nl: Falcon serie, Marlin serie & Polar serie.

In onze modellen vindt u onderstaande types professionele vacuummachines : 
  • Tafelmodellen vacuümmachine
  • Vloermodellen vacuümmachine
  • Industriële modellen vacuümmachine
Wij hebben een eigen gespecialiseerde dienst na verkoop waardoor u bij ons terecht kan voor het onderhoud van uw vacuummachine.

Ontdek ons volledig aanbod vacuummachines hier.
vacuummachines, professionele vacuummachine, vaccuümmachineVoor meer info over onze vacuummachines kan u ons steeds contacteren.


Norbert Piceu tags: Bascule weegschaal - Braadspitten - Elektronische weegschaal - Kasregister horeca - Kassa horeca
webdesign by IDcreation 2015 - Privacy policy